Etusivu / Suomeksi / Ehdot / Lippujen myyntiehdot

Kauden 2014 lippujen myyntiehdot


Ennakko-ostajan etu
Myönnämme 10 % ennakko-ostajan alennuksen kaikista oopperoista ja konserteista.
Alennus on voimassa 5.7. – 31.8.2013 ajan. Liput on lunastettava 30.9.2013 mennessä.
Ennakko-ostajan etu ei koske Pajatsolippuja, joita myydään vain verkkokaupasta.

Ryhmät  
Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5 % ryhmäalennuksen. Verkkokaupassa ryhmäalennusta ei myönnetä.
Vastuullisen matkanjärjestäjän myyntipalkkio on 5 % lippujen hinnoista.  
Ryhmäalennusta ja ennakko-ostajan alennusta ei myönnetä päällekkäin.

Club Opera (MAKSULLINEN)
Club Operan jäsenille (SILVER, GOLD, PLATINUM) myönnämme Kullervo-oopperasta 15 % ja muista oopperoista ja konserteista 10 % ennakko-ostajan alennuksen. Etu on voimassa 31.1.2014 saakka.
Club Operan jäsenet saavat edun klubikorttia vastaan ja alennuksen saaminen edellyttää lippujen ostamista mainittuun päivämäärään mennessä.
Katso tarkemmat klubitasojen edut www.oopperajuhlat.fi > Club Opera.

Opiskelijat
Opiskelijat saavat 25 % alennuksen Kullervo-, Madama Butterfly- ja Manon Lescaut –oopperoiden normaalihinnoista. Rajattu määrä etupaikkoja/esitys. Etu ei koske Pajatsolippuja eikä etua voi yhdistää toiseen alennukseen. Etua ei saa verkkokaupasta. Lipunostajan on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla.

LIPUNOSTAJALTA PERITTÄVÄT MAKSUT
Noudatamme Lippupisteen yleistä hinnoittelua palvelupalkkioissa. Maksut voivat muuttua myyntikauden aikana. Mahdolliset korotukset koskevat myös aiemmin tehtyjä lunastamattomia varauksia.

VERKKOKAUPPA, www.lippu.fi
Lipunostajalta peritään lipun hinnan lisäksi lippukohtainen palvelupalkkio ja toimitustavasta riippuva toimitusmaksu. Liput voidaan maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. Enintään 10 lippua/toimitus.

MYYNTIPISTEET
Myyntipiste perii lipunostajalta lippukohtaisen palvelupalkkion.

PUHELINVARAUSPALVELU NUMEROSSA 0600 900 900
Suomenkielinen palvelu joka päivä kello 7-22, ruotsinkielinen palvelu arkisin 9-17.
•    Puheluhinta 1,98 € / min + pvm
•    Puhelut ulkomailta numeroon +358 600 900 900, puhelun hinta on normaali ulkomaan puheluveloitus

LASKUTUSMYYNTI JA LUOTTOMYYNTI PUHELIMITSE
Lasku lähetetään postitse tai sähköpostilla ja liput toimitetaan maksusuorituksen jälkeen joko postitse Kirjelippuina tai itse tulostettavina Printtilippuina. Puhelinpalvelusta toimitustapana on vain Kirjelippu.
Ulkomaille toimitettavien lippujen maksutapa on luottokortti.
YHTENÄISET KAIKKIA MYYNTIKANAVIA  KOSKEVAT PALVELUPALKKIOT JA TOIMITUSMAKSUT OVAT:

PALVELUPALKKIOT
Liput alle 10 €/lippu: 1,50 €/lippu + toimitusmaksu
Liput 10,01–40 €/lippu: 2,50 €/lippu + toimitusmaksu
Liput yli 40 €/lippu: 3,50 €/lippu + toimitusmaksu

TOIMITUSMAKSUT
Varausmaksu: 0 €  
Printtilippu: 0 € (Kuluttajan tulostama PDF-lippu)
Kirjelippu (Lippupisteen tulostama ja kirjeitse toimittama lippu, koskee myös
Lippupisteen laskutus- ja luottokorttimyyntiä)
Kotimaa: + 10 €/toimitus  
Eurooppaan: + 20 €/toimitus  
Muualle: + 35 €/toimitus
Noutotilaus: + 3,50 € /toimitus (Lippuosto verkosta, lipun nouto myyntipisteestä)
    
Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

Lahjakortti
Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle ja ostaa sen Lippupisteen toimipaikoista tai Oopperajuhlien lipunmyynnistä.

Kulttuuriseteli
Savonlinnan Oopperajuhlien lippuja voitte maksaa myös Smartumin Kulttuuriseteleillä. Seteleillä voitte maksaa Savonlinnan Oopperajuhlien toimistolla ja Lippupisteessä, mutta ei R-kioskeilla. Voitte varata lipun esimerkiksi puhelinpalvelusta ja lunastaa sen lähimmästä lippukaupasta.
Kulttuuriseteleillä voitte ostaa lippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Seteleillä ei siis voi ostaa esim. lahjakortteja.

Joustava lippu
Tarjoamme kesällä 2014 mahdollisuuden varmistaa, että vierailu onnistuu vaikka suunnitelmat muuttuisivatkin. Joustava lippu mahdollistaa lipun vaihtamisen toiseen esitykseen. Liput vaihdetaan vain, jos ne ovat joustavia lippuja. Lipun lisähinta on 10 €/lippu.
Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskista lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.
Turva on voimassa 31.5.2014 saakka ja se oikeuttaa vaihtamaan lipun mihin tahansa saman juhlakauden samanhintaiseen lippuun sen hetkinen myyntitilanne huomioon ottaen. Lipun voi vaihtaa kalliimpaan lippuun maksamalla välisumman. Palvelupalkkio peritään lippuvaihdon yhteydessä ja aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä.

Pajatsolippu
Kesällä 2014 on mahdollisuus ostaa verkkokaupasta Kullervon, Madama Butterflyn ja Manon Lescaut´n  esityksiin Pajatsolippu. Hinta on 70 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun (ei aitio). Lipun voi ostaa milloin tahansa, mutta paikkalipun saa vasta esityspäivänä klo 15 alkaen Oopperajuhlien lipputoimistosta (Olavinkatu 27, Savonlinna). Pajatsolippujen paikat jaetaan ostojärjestyksessä, Oopperajuhlien valitsemasta parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Emme takaa, että esim. kahden Pajatsolipun ostaja saa vierekkäiset paikat. Pajatsolippuja myydään rajattu määrä.
Pajatsolipun hinnasta ei myönnetä alennuksia.


Pääsylippua ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Joustava lippu on vaihdettavissa.   
Näytännön peruutus tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan.
Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa kadonneista lipuista.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK