Etusivu / Suomeksi / Kumppanuus / Inspired in Finland
IIF_logo_RGB_FINAL---08122016..png

 
Inspired in Finland oli Savonlinnan Oopperajuhlien ja sen yritysyhteistyökumppaneiden käynnistämä uudenlainen sponsorointihanke, joka toteutettiin vuosina 2014-2017. Sen tavoitteena oli koota eväitä suomalaisen työelämän menestyksekkäälle tulevaisuudelle. Oopperajuhlat ja rohkeat huippuyritykset loivat tilaa uudenlaiselle ajattelulle, ideoille ja kyvyille ja kehittivät työelämää luovuuden, intohimon ja taidon lähtökohdista konkreettisin teoin ja yhteistyöllä yli rajojen. Hankkeessa olivat mukana Accenture, Ahlström Capital, Andritz, Finnair, Fortum, Gasum, Ilmarinen, OP ja Sanoma
               

Luovuus 2014-2015
Ensimmäisen hankevuoden teema oli luovuus, joka on taiteen perusedellytys. Se on tarpeen myös silloin kun uudistutaan. Luovuus ja uusien ratkaisujen etsiminen on luonnollinen osa Savonlinnan Oopperajuhlien toimintaa. Innovaatiot ja luova ajattelu pitivät liikkeellä myös hankeessa mukana olevia yrityksiä. Ensimmäisenä hankevuotena rakensimme dialogia nuorten kanssa järjestämällä opiskelijoille suunnatun ideakilpailun.
 
Intohimo 2015-2016
Toisen hankevuoden teema oli intohimo. Ilman intohimoa ja paloa olisi moni yritys jäänyt haaveeksi. Ooppera puolestaan herättää intohimoa niin tekijöissä, yleisössä kuin sivustaseuraajissa. Sama kipinä sytyttää myös yrittäjät. Toisella kaudella herätimme keskustelua intohimon vahvistamisesta liiketoiminnassa Intohimoinen yritys 2016 -kampanjalla. 

Taito 2016-2017
Viimeisen hankevuoden teema oli taito. Oopperalla ja liiketoiminnalla estradina on koko maailma. Maiden ja kulttuurien rajat hämärtyvät niin liike-elämässä kuin oopperalavoillakin. Hankkeen kolmantena vuonna halusimme tuoda esiin suomalaista kansainvälisesti menestynyttä taitoa esimerkiksi ja kannustimeksi tulevaisuuden menestystarinoille. 

Taito-kauden Maailmalla menestyvät 2017 -kampanjaan voit tutustua vielä vuoden 2018 ajan täällä

 

Mikäli kaipaat lisätietoja hankkeestamme, ota yhteyttä festivaalijohtaja Jan Strandholmiin. 

Jan Strandholm
Festivaalijohtaja
jan.strandholm@operafestival.fi

 

Nykyiset kumppanit

Savonlinnan Oopperajuhlien nykyiset kumppanit löydät täältä.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK