Etusivu / Suomeksi / Medialle / Media / Akkreditoitumislomake

Tervetuloa akkreditoitumaan

Toimittaja, kuvaaja, vaikuttaja tai muu median edustaja, akkreditoiduthan Oopperajuhlille viimeistään viikkoa ennen toivomaasi esitystä täyttämällä oheisen lomakkeen. Lehdistölipputoiveet sekä haastattelu- ja kuvauspyynnöt tulee lähettää akkreditoitumisen kautta.

Lehdistöliput
Lehdistölippuja on rajoitetusti, joten varaamme ne vain juttua tekeville. Voimme myöntää yhteen esitykseen yhden lipun / toimittaja tai vaikuttaja / media. Akkreditointilomakkeella voit varata myös maksullisia lippuja.

Lehdistöliput lunastetaan Oopperajuhlien lipunmyynnistä esityspäivänä klo 17 mennessä. Esitäthän voimassa olevan lehdistökortin tai vastaavan todistuksen lunastamisen yhteydessä. Maksulliset liput lunastetaan Lippupisteestä tai R-kioskilta (saat varausvahvistuksen sähköpostiisi).

Huom. Lehdistöliput La Scala -teatterin vierailuesityksiin hoidetaan kutsumenettelyllä. Esitykset on loppuunmyyty.

Haastattelu- ja kuvauspyynnöt
Ilmoita lomakkeella myös haastattelu- ja kuvauspyyntösi. Festivaalin aikana palvelemme sinua Oopperajuhlien toimiston lehdistöpisteessä.

Kuvapankki
Kuvapankkimme on vapaasti käytettävissäsi Oopperajuhlia koskevien juttujen yhteydessä. Katso lisää täältä.


Lipunmyynti p. 015-476 750 katso aukioloajat täältä
Lehdistötoimisto press@operafestival.fi
Olavinkatu 27

 

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK